Kuormituksen ja palautumisen tasapaino

Millaisiin haasteisiin tämä teema vastaa?

Palautuminen suorituskykyä tukevaksi

Tuomme käyttöön keinot, joilla voimavaroja lisäävää ja suorituskykyä tehostavaa palautumista voidaan edistää pitkin päivää.

Huippuosaajien suorituskyvyn säilyttäminen

Tarjoamme menetelmät, joilla ahkera ja tunnollinen tekijä säilyttää työkykynsä pitkäjänteisesti ja kykenee toimimaan jatkuvasti korkealla tasolla.

Levon ja unen hyödyt täyteen käyttöön

Annamme keinot ylittää huonojen yöunien tuomat haasteet työssä suoriutumiselle ja ohjaamme todella palauttavan levon käyttöön saamiseen.

Mitkä ovat tämän teeman ydinaiheet?

Helpot säätelykeinot

Suuri osa työtehon menetyksestä päivän mittaan liittyy heikkolaatuisiin taukoihin ja riittämättömään palautumiseen. Harjoittelemme tutkitusti tehokkaita tapoja virittää omaa suorituskykyä päivän mittaan.

Työn ja vapaa-ajan yhteydet

Vapaa-aika ja perhe-elämä vaikuttavat työssä suoriutumiseemme. Autamme löytämään keinot rakentaa sekä työ- että vapaa-aika omaa hyvinvointia ja suorituskykyä tukevaksi.

Palauttava uni

Huono yöuni vaikuttaa esimerkiksi keskittymiseen, oppimiseen ja vuorovaikutustaitoihin. Käymme läpi keinoja, joilla nukkuminen saadaan aidosti akkuja lataavaksi.

Teemasta saatavilla täsmä- ja tehovalmennus

Tutustu 30 min täsmävalmennukseen
Tutustu 3 h tehovalmennukseen

 

Terveiset valmentajilta

palautuminen

Rentoutumista, hallinnantunnetta ja yhteenkuuluvuutta edistävät taukoaktiviteetit vaikuttavat tehokkaimmilta hyvän työvireen säilyttämisessä. Haluamme tuoda saataville konkreettisia keinoja, millä tutkimuksissa toimiviksi havaittuja taukotapoja saadaan osaksi kiireisintäkin arkea.

Sanna Kinnunen, psykologi, PsT & tietojärjestelmätieteen ekonomi

Jokaisen terveenä pysyvän huippumenestyjän salaisuus on riittävä palautuminen. Pidämme huolta, että tämä aihe siirtyy sanoista tekoihin arjessa.

Hanna Markuksela, psykologi, psykoterapeutti & ravintovalmentaja

Ota yhteyttä ja saat lisätietoa

Suostun henkilötietojeni käsittelyyn ja niiden luovuttamiseen tapahtuman järjestämisestä vastaaville tahoille.

Please prove you are human by selecting the Heart.