Yksilövalmennukset

Suorituskyvyn johtaminen -huippuvalmennus

 • Mitä tehdä, kun yrityksesi avainhenkilö ei yllä täyteen potentiaaliinsa eikä kehity sen mukaisesti?
  Miten välttää tilanne, jossa deadlinen painaessa päälle työskentelystä tulee sähläämistä ja tulos jää keskinkertaiseksi?
  Kuinka saada alisuoriutujalta parempia tuloksia?
  Miten viedä oma suorituskyky tasolle, jolla saavuttaa isotkin unelmat?

  Tutustu huippuvalmennukseen

Lyhythoidot työuupumukseen ja unettomuuteen

 • Haluatko työn tuottavan iloa ja energiaa riittävän vielä vapaallakin? Toivotko unen sujuvan ilman jatkuvaa huolehtimista tai lääkkeiden käyttöä?

  Tarjoan 4-8 kerran lyhythoitoja, joissa keskitytään työuupumuksen ja unettomuuden taustalla olevien syiden löytämiseen ja korjaamiseen. Saat käyttöösi helpot arjen keinot, joilla parantaa jaksamista ja elää omaa hyvää elämää. Palvelut perustuvat tieteellisesti tutkittuihin ja tehokkaiksi havaittuihin menetelmiin, joihin olen perehtynyt osana väitöstyötäni.

  Tutustu lyhythoitoihin

Apua traumojen hoitoon

 • Oletko kokenut vaikeita elämäntapahtumia, jotka häiritsevät jatkuvasti nykyarkeasi? Kaipaatko tukea hankalien asioiden käsittelyyn ja voimavarojen vahvistamiseen?

  Olen traumapsykoterapiakoulutuksessa ja kouluttautunut EMDR-menetelmän käyttöön. Hoitosuunnitelma laaditaan yhdessä ammattilaisen kanssa sopivaksi traumatisoitumisen asteelle. Hoidossa käytetään tukena rentoutumis- ja rauhoittumisharjoituksia sekä vahvistetaan omia selviytymiskeinoja.

  Tutustu traumojen hoitoon

Firstbeat-analyysi ja stressinhallinta

 • Kaipaatko tukea stressinhallintaan ja palautumiseen? Tahdotko mitattua tietoa elämäntapamuutoksen tueksi?

  Tarjoan henkilökohtaisen stressin ja palautumisen mittauksen (kolme vuorokautta, sykemittalaite työssä ja vapaa-ajalla, Firstbeat Hyvinvointianalyysi). Saat myös henkilökohtaisen palautteen mittauksesta. Autan myös elämäntilanteen ja elämäntapojen kartoituksessa ja tavoitteiden laatimisessa jatkoon.

  Tutustu palveluun