Referenssit

Timo Kettunen, Diske Oy:n toimitusjohtaja

Tilasin workshopin Hannalta ja Sannalta koskien tiedepohjaista elintapamuutosta ja työhyvinvointia. Vaatimuksenani oli järjestää melko nopealla aikataululla päivän mittainen sessio, jonka tarkoituksena oli ennalta toimitetun materiaalin perusteella luoda täysin uudenlainen, psykologinen ohjausmalli.

Sen lisäksi että aikataulujen sopiminen ja käytännön järjestelyt sujuivat todella jouhevasti, niin sain todella kattavat muistiinpanot ja tarkat lähdeviitteet kaikelle mitä workshopissa käsiteltiin. Hannan ja Sannan kanssa oli todella mukavaa työskennellä, eikä yksikään kysymys jäänyt avoimeksi. Suosittelen yhteistyötä varauksetta!

Andritz Oy, Aivotyöläisen ajanhallinta -valmennus

100 % vastanneista suosittelee meitä todennäköisesti tai erittäin todennäköisesti

Ei pelkkä luento, konkreettiset harjoitukset hyviä. Ei nukuttanut koko aikana, se kertoo jotain. Ylitti odotukset.

Erilaiset harjoitteet antoivat ajattelun aihetta eniten. Kiitokset luennoitsijalle innostavasta otteesta aiheeseen!

Kuntoutus Summassaari

Hanna ja Sanna ovat tehneet kuntoutuksen psykologipalveluita vuosia. Asiakkaista löytyy ammattilaisia kirurgeista opettajiin ja tehtaan kokoonpanosta IT-alalla toimiviin.

100 % vastanneista suosittelee meitä erittäin todennäköisesti

Selkeä ja rauhallinen esiintyminen, myös hyvät luentomateriaalit. Ihana luento.

IWELLO

Satu, Sanna ja Hanna ovat toimineet stressinhallinnan asiantuntijoina hyvinvointivalmennuksissa. Asiakaskunta on koostunut asiantuntija- ja esimiestyötä tekevistä.

 

 

Suorituskyvyn arvoitus -valmennuspaketti

90 % vastanneista suosittelee meitä todennäköisesti tai erittäin todennäköisesti

Asiantuntijat sydämellä mukana koulutuksessa. Elävät sitä mitä opettavat! Ovat samalla tasolla, hyviä esimerkkejä. Todellisia ammattilaisia, erittäin hyvä trio!

Erilainen näkökulma kuin “perinteisissä” ajanhallintatekniikkakoulutuksissa. Herätti ajattelemaan.

Hyvä dynamiikka, aito meininki, hyvät omakohtaiset kokemukset. Käytännönläheinen. Asiantuntevat vetäjät.”

Parasta oli kolmen eri asiantuntijan lähestyminen aiheeseen. Paljon tietoa tieteen näkökulmasta myös aiheista.

Parasta oli kaikki se tieto, mikä selkeytti sitä, miksi itse tekee asioita niin kuin tekee. Sparrausryhmä oli tosi kiva!

Koulutukset oli aikataulutettu hyvin (sopivan pitkä, hyvä aika). Sisältö hyvin suunniteltu ja selkeä.

Ujo mutta osaava
-webinaari

Pureuduttiin aiheeseen monipuolisesti ja annettiin konkreettisia neuvoja ja ohjeita.

Asiantuntevat puhujat, tieteellinen näkökulma.

Rauhallisesti ja asiallisesti käyttäytyvät kouluttajat. Sai ajattelemaan, että en ole ominaisuuksieni kanssa yksin.


Vuorovaikutuksesta voimaa -valmennus

Sain paljon hyviä vinkkejä hyvinvoinnin kehittämiseen. Pidin harjoituksista ja ne oli toimivia. Oli todella mielenkiintoinen koulutus, taitavat esiintyjät. Toimii loistavasti omien esimerkkien käyttö, esimerkillinen vuorovaikutus! Erinomaiset materiaalit, kalvot. Mainio asiakaspalvelu, joustavuus.

Sain ideoita oman hyvinvoinnin kehittämiseen. Hyviä harjoitteita. Lähinnä hyvä tiedostaa, että millaisia harjoitteita on olemassa, mitä voisi yrittää ottaa käytäntöön.

Erilaisuus eduksi -valmennus

Ymmärrän hiukan paremmin toisen käyttäytymistä ja syitä. Koulutuksella oli hyvä sisältö ja ilmapiiri oli loistava.

Koulutus avarsi mieltä. Tietoisuus omista toimintatavoista ja ominaisuuksista on jo välillä turhankin suuri, mutta nyt saattaa aktiivisemmin miettiä itselle sopivia tapoja toimia tilanteissa ja ihmisten kanssa, ja samalla ymmärtää muiden toimintaa paremmin. Kiitos ajatuksia herättävästä koulutuksesta!

Sai ajattelemaan sitä, että en kyllä juuri koskaan huomioi toisen persoonaa siinä miten otan jonkin asian puheeksi. Pitänee ihan vaan harjoituksen vuoksi analysoida toisten persoonaa ja oppia muokkaamaan omaa käytöstä heitä kohtaan sen mukaan.


Elämänmuutoksen etävalmennus

Välipala ja muut ruokavinkit oli hyviä, mutta ehdottomasti paras vinkki oli tuo haastelinkki! Ihan huippua. Yhteenvetona siis: tarvitsin vähän persuksille potkimista liikunnan suhteen (mukavuusalueelta poistumiseen).

Nyt olen käyttänyt aikaa enemmän ajattelemalla itseäni. Ja jatkan edelleen urheilua.

Oli ihanaa, kun huomioitiin yksilöllisyys eikä vain vedetty läpi jotain tiettyä kaavaa. Sain paljon hyviä harjoituksia ja lukuvinkkejä. Todella asiantuntevaa apua ja olet kyllä oikealla alalla. Suosittelisin vastaavaa muille.

Tunne lukkosi -valmennus

Koulutuksenne on edelleen yksi parhaista koulutuksissa, jossa olen käynyt. Tuntui__ että löysin kauan etsimiäni vastauksia asioihin, jotka olivat tuoneet stressiä ja ahdistusta. Erityiskiitokset lämpimästä ja inhimillisestä kouluttamistavasta!

EMDR-hoito

Varasin psykologi Hanna Markukselalle tapaamisajan parisuhdekriisin myötä. Sovimme, että toisella tapaamisellamme kokeilemme EMDR-hoitoa. Se oli todella voimakas ja vapauttava kokemus. Oivalsin nimenomaan tunnetasolla tuon session myötä niin monta asiaa, että olen ollut aivan ihmeissäni. Tapaamisen jälkeen kotona tunsin oloni ihanan kevyeksi ja vapautuneeksi. Monta viikkoa pohdin ja kirjoitin näistä oivalluksistani ja kokemuksistani, mikä selkeytti ison määrän kysymysmerkkejä elämässäni. Olisin voinut käydä vuoden päivät puhumassa keskusteluterapiassa näistä asioista, mutta silti tämä kokemus olisi voinut jäädä saamatta. Yksi tapaaminen, mikä ajan ja vaivan (ja rahan) säästö.