Kadonneiden aivojen arvoitus -valmennus

Kadonneiden aivojen arvoitus -valmennus
19.6.2018 No Comments » Ajanhallinta, Hanna Markuksela, Sanna Kinnunen, Satu Kettunen, Stressinhallinta, Vuorovaikutus Sanna Kinnunen

Jyväskylän Nuorkauppakamari järjestää yhteistyössä Zeneraattoreiden kanssa todellisen menestyjän valmennusseikkailun syksyllä 2018. Varaa paikkasi heti!

VALMENNUKSEN ESITTELY

Todellisen menestymisen ja hyvinvoinnin takana on vireystilan itsesäätely, jonka toteuttamiseen saat tehokkaat keinot tässä valmennuksessa. Sinulle selviää esimerkiksi, miten maksimoit unesi palauttavuuden, miten käytät paremmin voittajakapasiteettiasi tositilanteessa, mikä yhdistää eri alojen menestyneimpiä ihmisiä ja miten sinä voit kuulua heidän joukkoonsa. Valmennuksessa opit, kuinka menestyä ja voida hyvin samaan aikaan.

Valmennuksesta vastaavat kolme työhyvinvoinnin, aivojen ja hermoston toiminnan sekä stressitasojen mittauksen asiantuntijaa. Jokaisella on psykologin pätevyys ja sen lisäksi runsaasti sekä lisäkoulutusta että kokemusta, joten aivosi ovat todella ammattimaisissa käsissä.
Valmennus koostuu kolmesta tapaamiskerrasta ja tapaamiskertojen välillä tapahtuvasta sparrauksesta. Tutustu lähemmin sisältöihin esitteestä.

VALMENNUSKERRAT

ti 9.10. klo 9-12 Huipulle yhdessä yössä – Suorituskyvyn maksimointi
ti 6.11. klo 9-12 Yksi lensi yli aikataulun – Kaikki uusi ajanhallinnasta
ti 27.11. klo 9-12 Voittamisen psykologia – Koko kapasiteetti käyttöön

Parhaan hyödyn valmennuksesta saat käymällä läpi koko paketin, mutta tarjoamme mahdollisuuden myös yksittäiselle valmennuskerralle osallistumiseen.

HINNOITTELU

Koko valmennuspaketti
– Yksityishenkilö: 159 €/hlö
– Nuorkauppakamarin jäsen, koejäsen, senaattori tai kunniajäsen: 129 €/hlö
– Yritysasiakas: 199 €/hlö. Jos haluat valmennuksen useammalle yrityksesi edustajalle kerralla, pyydä tarjous yrityspaketista tapio.a.honkonen@gmail.com / 050 572 7336.

Osallistuminen yksittäiselle valmennuskerralle: 50 % koko valmennuspaketin hinnasta

ILMOITTAUTUMINEN

Varaa paikkasi nyt.

Täyttämällä ilmoittautumislomakkeen sitoudut maksamaan osallistumismaksun. Voit peruuttaa ilmoittautumisesi maksutta 2 viikkoa ennen valmennuksen alkua. Tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista perimme 50 % maksusta.

Jyväskylän Nuorkauppakamari pidättää oikeuden muutoksiin hinnoissa ja aikatauluissa. Kaikista muutoksista tiedotetaan hyvissä ajoin ja ilmoittautuneella on mahdollisuus perua ilmoittautuminen maksutta muutosten yhteydessä.

LISÄTIEDOT

Jyväskylän Nuorkauppakamari
Tapio Honkonen
tapio.a.honkonen@gmail.com
050 572 7336

Zeneraattorit
Hanna Markuksela
hanna.markuksela@gmail.com
040 708 4309

Tags

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *